Vägen till Nove Lo, Vides lillasyskon

Här kan du läsa om vår sorg efter Vide, vårt förstfödda barn, och vägen till hans lilla syskon. Vide fick inte överleva sin födelse. Nove Lo ligger och växer i Hannas mage. Vardagens tankar letar sig in här och var, vår vardag. Vill du läsa om hur Nove kom till kan du klicka på oktober 2012 i arkivet. Där står det om vår IVF, som lyckades på första försöket! //Mammorna Sara och Hanna

Berörd

Publicerad 2012-11-15 20:53:37 i Hanna

Vi har en liten nätstödgrupp, egenhändigt ihopknåpad. Den är väldigt liten, som tur är. Hårda krav är det också. En stödgrupp för föräldrar som förlorat ett barn och som önskar att få syskon. Men behöver hjälp med det av vården. Med hormonbehandling, insemination eller IVF.
 
I den finns ett par braiga människor vi börjat hänga med, de går (gick numera) i samma stödgrupp på Spädbarnsfonden.
Idag var vi hemma hos en av dem, en nyvunnen vänskap.
En person till från nätstödgruppen var där, som vi träffade på riktigt för första gången. (Vi har ju såklart berättat om vårt plus där.)
Hon hade till idag köpt en så vacker present till oss. Ett hänge från märket VÅGA(!). Med ett fint hjärta som symboliserar vår kärlek till Vide och en pärla som symboliserar lilla ärtan Framtidshopp som ska bli LillaLo.
Det är så fint att jag har gåshud (igen och igen) över hela kroppen.
Vilka vackra människor det finns i världen.
Vilken symbolik...
 
Det här vi går igenom, det är så fruktansvärt och hemskt och förfärligt. Tänk att även i fruktansvärda, hemska och förfärliga tider kan man hitta så fina människor. Hoppas de stannar kvar i våra liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela