Vägen till Nove Lo, Vides lillasyskon

Här kan du läsa om vår sorg efter Vide, vårt förstfödda barn, och vägen till hans lilla syskon. Vide fick inte överleva sin födelse. Nove Lo ligger och växer i Hannas mage. Vardagens tankar letar sig in här och var, vår vardag. Vill du läsa om hur Nove kom till kan du klicka på oktober 2012 i arkivet. Där står det om vår IVF, som lyckades på första försöket! //Mammorna Sara och Hanna

Tillväxtultraljud 27+6

Publicerad 2013-04-25 19:00:00 i Hanna

Nu har vi varit på ultraljud igen. Nove Lo följer sin kurva exemplariskt. Väger nu 1193 g enligt beräkning, vilket är 3% under genomsnittet. Heja Nove!
Huvudet upp också. På höger sida. Hen har ju tid att vända på sig. Jag har trott att det är så kroppen ligger, med tanke på hur och var rörelserna är. Tror att Nove fortfarande glider runt lite, men de senaste två-tre dagarna har det varit samma sparkställen. Innan dess kände jag nog en rejäl vändning, blev svettig och yr.
Sparkarna syns ordentligt på utsidan nu, magen växer rejält.
Älskade unge!
Bilden vi fick var väl inte det tydligaste jag sett. Navelsträng längst upp. Sedan Noves ansikte, hen ligger och suttar på underläppen. Så nästipp och sen överläpp utskjuten.

Kommentarer

Postat av: RoseMarie

Publicerad 2013-04-25 20:49:40

Å så underbart att allt ser bra ut :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela