Vägen till Nove Lo, Vides lillasyskon

Här kan du läsa om vår sorg efter Vide, vårt förstfödda barn, och vägen till hans lilla syskon. Vide fick inte överleva sin födelse. Nove Lo ligger och växer i Hannas mage. Vardagens tankar letar sig in här och var, vår vardag. Vill du läsa om hur Nove kom till kan du klicka på oktober 2012 i arkivet. Där står det om vår IVF, som lyckades på första försöket! //Mammorna Sara och Hanna

kubtest

Publicerad 2013-01-03 19:39:35 i Hanna

Vi har gjort kubtest idag. Det gick bra! För första gången fick vi bilder också, på det lilla livet.
En alldeles perfekt liten 63 mm lång hoppböna bor och verkar trivas i livmodern min! Huvudet är 22 mm i diameter. Så litet, och ändå såg vi en liten nästipp! Och en haka... Så fantastiskt det är, små liv som är så utvecklade så fort. Vinkade gjorde liten också! Så galet fin. Så fantastiskt fin, vårt ljus och hopp.
 
 
De här undersökningarna, de är en urladdning som är helt obeskrivbar. Så efteråt har vi sovit, vilat och handlat hämtmat.
Inför undersökningen har jag drömt mardrömmar i ungefär en vecka. Sovit ganska dåligt. Det är tur att den här lättnadskänslan är så fantastisk. Lugn några dagar. Och oj, nu kan man titta på en riktig bild när de här konstiga tvivlen på om man verkligen har något i magen kommer. Det känns bra. Väldigt, väldigt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela